سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است پیش‌بینی بارش‌های پاییزی در تهران تا ۱۷ آبان / باران و طوفان در راه تهران / احتمال برف پاییزی

قتل فجیع زن هرمزگانی به دست اتباع افغان | دستگیری قاتلان در عملیات پیچیده پلیس

قتل فجیع زن هرمزگانی به دست اتباع افغان | دستگیری قاتلان در عملیات پیچیده پلیس فرمانده انتظامی استان هرمزگان از دستگیری عاملان قتل عمد یک خانم طی یک عملیات پیچیده پلیسی در شهرستان رودان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۷ - ۱۴ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 04
کد خبر: ۲۵۳۲۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار علی اکبر جاویدان در تشریح این خبر بیان کرد: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی مبنی بر وقوع یک فقره قتل عمد یک خانم واقع در بخش رودخانه شهرستان رودان، بلافاصله مأموران پلیس آگاهی این شهرستان جهت بررسی موضوع به محل واقع دریک باغ روستایی اعزام شدند.

وی افزود: مأموران پس از حضور در محل مشاهده کردند یک دستگاه خودرو پراید به صورت کامل دچار حریق شده و خانمی به هویت معلوم که سرکارگر باغ بوده در صندوق عقب خودرو به صورت کامل در آتش سوخته است.

این مقام انتظامی استان اظهار کرد: لزوماً اکیپی از مأموان پلیس آگاهی استان به محل وقوع حادثه اعزام و با بررسی دقیق موضوع و با توجه به اینکه باغ مورد نظر مساحتی بالغ بر ۳۰۰ هکتار بوده کلیه کارگر‌های باغ که ۳۰ تبعه افغانی بودند، دستگیر و با هماهنگی قضائی تحت نظر قرار گرفتند که در همین رابطه ۱۲ نفر دیگر از کارگران محلی حاضر در محل وقوع قتل نیز احضار و مورد بازجویی قرار گرفتند.

فرمانده انتظامی استان هرمزگان خاطر نشان کرد: با اقدامات فنی و پلیسی و تحقیقات میدانی تمام کارگران و ساکنین باغ مورد بررسی و تحقیقات فنی قرار گرفتند که با حضور قاضی پرونده مقرر شد نزدیک‌ترین افراد به مقتوله در زمان حادثه که در حین آبیاری و کار کشاورزی بوده‌اند نیز شناسایی و به عنوان مظنون اصلی تحت بازجویی قرار گیرند که در این رابطه دو نفر از متهمین ۱۸ و ۲۰ ساله تبعه افغانی در بین ۳۰ متهم دستگیر شده شناسایی و پس از جمع‌آوری دلایل و مدارک و ارائه فرضیات، تمام سرنخ‌ها و دلایل وقوع قتل به این دو نفر ارتباط پیدا کرد.

سردار جاویدان بیان کرد: در بازجویی‌های فنی و جداگانه از دو متهم اصلی دستگیر شده ابتدا منکر هر گونه بزه ارتکابی شدند و همانند دیگر متهمان در خصوص این قتل مرموز اظهار بی اطلاعی می‌کردند که در نهایت پس از چندین مرحله بازجویی فنی و اطلاعاتی به ناچار عرصه را بر خود تنگ دیده و لب به بیان حقیقت گشودند و اقرار کردند: روز حادثه خانم مقتوله طبق روال هر روز جهت سرکشی از کارگران به باغ آمده که پس از گفتگو با وی به دلیل عدم پرداخت حقوق چند ماهه به صورت لفظی با خانم درگیر شده که در نهایت زیر گلوی او را گرفته و پس از خفه کردن آن و وارد کردن چند ضربه چاقو به بدن وی، جسدش را داخل صندوق عقب خودرو پراید مقتول انداخته و با ریختن علوفه‌های خشک در زیر ماشین، خودرو را به همراه جسد مقتول به آتش کشیده و بلافاصله از محل متواری شده‌اند.

فرمانده انتظامی استان هرمزگان تصریح کرد: متهمان دستگیر شده پس از بازسازی صحنه قتل با حضور مقام قضائی، با تشکیل پرونده و قرار مناسب روانه زندان شدند. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار